Chile/Argentina

Noen som har vært i Chile/Argentina på ski og kan komme med gode tips?

var i las lenas i argentina i august/september i år på studietur med gateway college og jeg kan ikke skjønne annet enn at las lenas med masse snø må være himmel på jord. i år var den dråligste vinteren på 10 år nemlig.. ganske uflaks, men det er liksom ingen tvil om at jeg må tilbake dit! helt rå plass med skikkelig alpine fjell lett tilgjengelig! fly til buenos aires via paris og buss til en by som heter malargue (den nærmeste byen til las lenas ca 1 time unna) var reiseruten vår for å komme seg dit! las lenas anbefales... i chile har jeg hørt at termas de chilean er helt konge, de fikk ihvertfall mye snø i år.. bariloche i argentina skal visst også være bra, men de sleit også med lite snø i år! good luck...

1) Kjøp reiseforikring
2) Lær deg litt spansk
3) Hvis dem vil operer på deg få en second opinion av en lege
som kan engelsk
4) Ikke lei "privat sjåfør" som har en bil som bryter sammen på
vei ned på siden av teqila drikkene trailer sjåfører og feil-
søking går ut på å koble ut radioen
5) Sjekk vær og føremeldinger ofte så når du kommer frem så
er ikke nyheten at det ikke har snødd på 1 måned og det er
den værste sesongen i mans minne

...ellers så er det bare stas

The bigtrix crew var der i juli-september. Totalt var vi 6 norske gutter. Torkil og fotoJens reiste endel rundt fra sted til sted mens Eek og meg var i Las Lenas mesteparten av tiden. Argentina er kongested hva gjelder pris, damer, åka skidor og party. Jeg har vært 2 sesonger i New Zealand og konklusjonen er at argenina er overlegent alle kategorier. Årets sesong i LL var ræva snømessig men tar du skiene på sekken får du noe av den råeste skikjøringen den sørlige halvkule kan by på. Har ikke vært i Chile men reiser du til argentina flyr du inn til Buenos Aires. Der kaprer du en taxi til hovedbusstasjonen (et av de mest belastede kriminelle stedene i BA) og så er det buss til LL (27 timer). Mulighetene er også fly videre fra BA til Mendoza og så buss (6 timer). Bussene er komfe som faen og en reise på 24 timer koster ca 150kr. Det er et helvete å skaffe kåk i LL men alt ordner seg. Mitt forslag er at du sjekker ut internettsiden vår hvor du finner masser av stories og hundrevis av bilder fra turen. Web: www.bigtrix.com Du kan også sende meg en mail for masser av info!!!

men det forsto du vel. Det er så mange snøsokker på dette forumet så noen hadde vel kommentert det med litt drittslenging men kom dem i forkjøpet denne gang.

Da har jeg noe å jobbe videre med. Glimmrende!

Ikke så veldig interessert i damer egentlig, er en av dem selv.....

aa ta med seg ryggsekk og bare reise nedover og reise dit snoen er best. Jeg kan anbefale Las Lenas selvsagt, men det er masse andre steder som er billigere enn Las Lenas. Personlig favoritt er Termas de Chillan i Chile, men Los Penitentes og Portillo er ogsaa bra. Sistnevnte er dyrt riktignok. For festligheter er nok Bariloche byen. Skistedet Cerro Catedral er propp fullt av bakker og lite offpist, men byen fylles opp av "russeferende" argentinere som akkurat er ferdig med skolen og festen er et faktum.

spis biff i argentina

er det noen som har tenkt seg nedover i sommer??

Jeg foler for en ny tur og soker herved etter reisefolge.

send en mail.

for livet!!

For hver 6. øl jeg kjøper på byen forkortes turen med en dag. Alkoholfritt fram til juni er kanskje greia.

 
Annonse
Annonse
Annonse