Canada/whistler vintern 2008

Heej.. Jeg tenkte å dra til whistler mot slutten av november, er det flere her som skal være der kommende sesong? noen som evt. kunne vært interessert i å fikse boende sammen?

hanna

Jeg har hvertfall store planer om å være i Canada en god stund kommende sesong, men regner ikke med å dra før etter jul. (Må legge opp litt penger først.) Har ikke bestemt meg helt for hvor jeg skal, så er mottakelig for alle gode forslag! Kunne gjerne tenkt meg noen å kjøre/reise/bo med siden jeg ikke vet om noen andre som vil bli med.

Jeg bor for tiden i Canada (Ottawa), og kunne godt tenkt meg å bruke juleferien i Whilstler. Hadde vært glimrende å finne sted å dele, men for min del blir det altså bare for jula + litt utover i januar siden jeg må tilbake på jobb etter hvert. Dersom det er aktuelt for så kort tid så er jeg med! grin

jeg er keen som bare det på canada til sesongen. er åpen for flere plasser, whistler har vel en tendens til å bli litt overfylt og pricey? vært kult å gått sammen med noen og ordnet bosted.

lever denne tråden ? jeg har fri fem til 15 mars og er igrunn keen på å stikke ett sted! Men og dra alene blir fort dyrt.

 
Annonse
Annonse
Annonse