Canada, hvor???

Planer om å reise til ett sted i Canada neste år, men hvor skal man reise??? Vil til ett sted med pudder, men det bör jo ikke väre slik at alt blir oppkjört på to timer etter ett snöfall...Det man er på utkikk etter er da ett mindre sted, som er bra med skikjöring. Noen tips?

har hørt at det er bra der..

Jeg her vært i Fernie og Banff. Hadde en sinnsykt rå uke i Fernie pga vi hadde mye snø, mens vi i Banff
har vært uehldig med forholdene.
Fernie er et lite sted med veldig mange offpiste muligheter, men folkene er ville etter pudder der, og du må være kjapt ute for å få ferske spor. Det samme gjelder vel for Banff og de fleste andre steder. Nytter ikke å ligge å dra seg etter snøfall. og mottoet: There are no friends on a powder day. gjelder vel fortsatt de fleste steder.

Fikk testet ut Whistler i januar, rett før wm i snowboard. De hadde litt snø mangel, var bare en meter mot normalt tre til fire. Hadde litt flaks i uflaksen, for det kom en del snø mens vi var der. Var sinnsykt mange muligheter for offpist, men pga av snømangelen ble det fort oppkjørt og mye som var stengt. Ved en normal vinter har du helt klart muligheten til å finne noen pockets meed uberørt snø. Vil helt klart anbefale en tur over, men sjekk været og bestill på sparket. Det gjør jeg neste gang.

 
Annonse
Annonse
Annonse