Camelbak/ drikkesekk

Jeg er på jakt etter bare drikkeposen, da jeg har sekk fra før. Ser det er mange forskjellige merker og størrelser, noen som har noen erfaring?

Are

Har gode erfaringer med Camelbak. En viktig detalj er at det er stor åpning på posen slik at du har mulighet til å vaske den. Den finnes i forskjellige størrelser og har en veldig god tut.
Anbefales.

med Are der, har selv en liten (2l) camelbak, og den fungerer uansett om det er løping, skiturer, alpint eller sykling.. også det Are sa om stor åpning som gjør det lettere og vaske den.

Det er en presentasjon av en del drikkeblærer i det nyeste Fri Flyt.

Hvis du skal bruke drikkeblæren til toppturer/vinterstid vil jeg anbefale at du kjøper en som er isolert. Iallefall så burde du kjøpe ekstra isolasjon til slangen. Munnstykket kan fort fryse om det ikke er isolert. wink

for all del ikke kjøp noen "ellerligninger"! legg litt penger i det og skaff deg en fra de kjente fabrikatene (camelback, source ol.) det er Svært stor forskjell på drikkesystemene, og du får igjenn for de ekstra kronene, mange ganger! wink

den er billigere og har bra mulighet for å vaskes

har selv en 3 liter som jeg er veldig fornøyd med. lett og tørke ut av den etter bruk pga. den stor åpningen. åpningen både ser og er kraftig og tett, i mot setning til mange andre produsenter som bare har zip åpning/lukking, de er sikkrt tette, men jeg ville ikke lagt disse i sekken min.

Den som Bergans leverer er vel egentlig produsert av Source. Om jeg ikke tar helt feil?

 
Annonse
Annonse
Annonse