CANADA

Jeg og ei venninne skal til canada 17. januar, og har egentlig ikke planlagt så altfor mye. finner jo bare dyre overnattinger på nettet uansett! kanskje korrespondent andreas amble eller andre erfarne kan lindre min uro: finnes vel alltid overnattinger og plasser og bo på de store plassene, banff, fernie etc....?? turistinfoen har vel de fleste tog, bussavganger og overnattingsplasser, vandrerhjem og lignende tilgjengelig? noen som har brent seg på dette før?

Joda, det er alltids et sted aa bo, dere maa bare smiske dere inn paa folk. Men det hele kommer ann paa hvor lange dere skal vaere her. Har dere mulighet til aa flytte rundt, vaere fleksible finnes det nok alltids en loesning. Naa befinner jeg meg i whistler som nok er det vaerste stedet for overnatting, men likevel verdt et lite besoek. Grunnen til at det dere finner paa nett er saa dyrt er at de billige stedene rett og slett ikke har raad til aa markedsfoere seg paa samme maate. men faa kontakt med de lokale, det er den eneste maaten.
men en viktig ting: forvent aa bruke ganske mye penger i starten. For det er da du bruker penger. Alt dreier seg om kontaker. Jeg kan hjelpe for alt det er verdt.. men det er de lokale som har peil!

bare send mail, jeg er paa nett hver dag!

Det er ikke noe problem. Du finner alltid et sted å bo. Jeg har sovet på gulvet i hosteller.

Jeg har loffet mye rundt i BC, og det har aldri vært noe problem. Til tider utfordrende, men aldri noe problem.

 
Annonse
Annonse
Annonse