Brettspirene kan holde seg i parken

Hvorfor kan ikke brettkjørerne holde seg i parken? I stede for å preppe skogen med sidelengs skrensing. De drar med seg all den deilige nysnøen ned fra de artige skrentene og der det er litt krevende å kjøre. Lær dere å ha brett-tuppen i fartsretningen før dere begir dere inn i skogen!!!!

Det er ikke bare det at de drar med seg snø i terrenget, de tar jo med seg skikjørere og. Er lei av klumsete brettkjørere.........

åhh for telemark kjørerne er jo så heftig.
Vist det er noen som kjører opp pudderet så er det telemark kjørere. for de er det om og gjøre og ta mest svinger på en tur.

Kjenner folk på Monoski som garantert er flinkere enn dere alle, sjekk Villains filmen på www.tvmountian.com der er det en chamosekvens i del to hvor dere kan se deres overmann....

and here we go again!..... dette er liksom ikke et forum for sutring!

til monopower forever: kan ikke du gi ut en direkt link til filmen. Finner den ikke

Kom dere heller opp om morgen som første mann og få det fetset runnet...

førstemann til mølla. men en ting er sikkert og det er at snowboardene kunne spart seg for all sittingen MIDT i bakken. spar dere til cafeene.

er så lei av alt den sytinga av folk som mener de har første retten på alt!
står selv på telemark og twins..og jeg renner mye med folk som står på snowboard...! va er gale med dere som må "disse" dissen folka..?? hadde folk bare brudd seg og seg selv og ikke at snowboard suger og alt dette tullet, hadde dette vert et veldig bra forum!!

blir sliten av å høre på alt dette dritte med "å snowboardere er så kjipe, sitter bare i bakken ,er i veien " opplegget. ta dere sammen. dette går jo bare igjen og igjen... møkka forum!!!

er det ikke riktig at snowboardere har en lei tendens til å kjøre på andre i bakken? 90% av tilfellene jeg ser av ulykker, er forårsaket av snowboardere. Dette gjør at jeg har en viss skepsis til en del snowboardere. Hensyn i bakken bør alle vise, uansett om det er ski eller brett!

Mange Telefjotter kjører ikke i falllinja og skjener fra side til side relativt ukontrolert nedover bakkene... Alpinfolket ploger og snowboardere sideslipper.... Kjører selv brett og noen av de beste dagene mine har jeg hatt både Telis og Alipnt følge... Riktignok kjøres de fra i nedovern... Til MIZZY, Jeg vil gjerne at du henter en link eller refererer til noe statestikk på dette... før du lirer av deg halvsanne løgnpåstander.... og til alle dere andre sure skifolk... bli med meg og splitboardet mitt til fjells og vær med å kjøre noen psyke linjer.... istedet for å syte sånn...

Får vel komme med ett innspill i denne debatten også

Noen hevder at brettkjørere sitter i bakken. Vel jeg irriterer meg ikke så lett over småting. Men det som irriterer meg mest er skikjørere som stopper opp midt oppå en kul, eller på ett hopp i bakken.

Greit nok, dere sitter ikke, men dere står. Gå for guds skyld ut til siden av løypen, og ikke stå midt i.

Hvis du som startet tråden irriterer deg over skrensespor i skrenter laget av brettkjørere synes jeg du bør ta en titt på skikjørerne, og se hva de gjør. De skenser like mye, om ikke mer. Det du skriver er som tatt ut av 90-tallet, jeg tror ikke du har vært i bakken en gang, bare hørt dette fra andre. Kanksje det er på tide å finne seg ett annet sted å kjøre hvis du blir så lett irritert. Bakken er fri for alle.

du som snakker om første man til mølla? hva med når det ikke har snød på siden dagen forgie dag. hade det ikke vært får snowboarderne hadde man sikekrt funnet litt og kjøre på, men de setter seg jo ned i i pudderet og akker nedover. og når det er litt is under snøen, og de skraper bort alt av fast snø så det bare er is

Har du stua i det heletatt vært i bakken siden 90-tallet? Får ikke sagt hvor enig jeg er med boardzist.

bort snøen handler det ikke om at de er snowboardere men at de er begynnere. Vi har alle vært der og fjellet er for alle. Ta dere en pinne gutter og slapp av.

 
Annonse
Annonse
Annonse