Boikott USA-produkter!

Hvis du synes irakkrigen og USAs gjentatte brudd på menneskerettigheter og genevekonvensjonen stinker sinnsykt, så la være å kjøpe USA-produkter! Ikke kjøp K2, ikke kjøp Bomber Bishop, ikke dra til Alta Utah, ikke kjøp Cola, ikke kjøp MacDonalds osv. osv. La svina smake!

Vet du at ledelsen i K2, Bomber Bishop og Alta er for den politikken Bush fører? Dersom K2 går dårlig blir sannsynligvis Madshus lagt ned. Tenk på konsekvensene før du flamer forumet!

Faktisk den eneste måten vi på grasrota kan si ifra, så det svir på pungen !! Det pleier å virke når det står på penga.

Det var kjempelurt. Bush trekker seg nok ut av Irak dersom K2 mister litt salg. Hallo!
Brudd på menneskerettigheter er vel ikkje til å unngå i krig. Viss du var en liten pissredd amerikansk soldat som sprang rundt i Irak, ville ikkje du heller ha skutt en gang for mykje, enn en gang for lite?

Er man først i krig blir det fort litt svinn på skogen. Heller skyte en kar enn å bli skutt av samme mann senere!!!

Har ingen hensikt, krigen fortsetter uansett!!!

Skremmende likegyldighet enkelte framviser her...

Man kan føle seg avmektig mot all dævelskap og urettferdighet i verden. Men følelsen blir litt lettere å takle hvis man som enkeltperson har gjort sitt. Og en slik boikott som mannen foreslår er faktisk det eneste vi kan gjøre, i tillegg til å demonstrere foran den amerikanske ambasaden.

Og ikke si at det ikke hjelper. Hvis Europa hadde innført handelsboikott mot USA, tror jeg George W. hadde fått noe å tenke på.

Skremmende likegyldighet enkelte framviser her...

Man kan føle seg avmektig mot all dævelskap og urettferdighet i verden. Men følelsen blir litt lettere å takle hvis man som enkeltperson har gjort sitt. Og en slik boikott som mannen foreslår er faktisk det eneste vi kan gjøre, i tillegg til å demonstrere foran den amerikanske ambasaden.

Og ikke si at det ikke hjelper. Hvis Europa hadde innført handelsboikott mot USA, tror jeg George W. hadde fått noe å tenke på.

Kan godt være at irakkrigen stinker og at noen soldater er litt for kjekke nerri landa.. Men å boikotte K2 og Cola, er dere Helt på syretur eller? Den trenden at det er så forferdelig kult å hate Amerika syns jeg er litt blitt drøy.. Halvparten av amerikanerne er imot Bush så hvorfor la det gå utover dem?

og dropp gjerne burgeren også, siden de er eid av store stygge kapitalister som helt sikkert har sprøytet blodpenger inn i Bush sin valgkamp. Men Bomber Bishop er meg bekjent eid av noen entusiaster som helt sikkert stemte Kerry. Hvorfor skal de lide? Snille sinte mann som startet denne tråden: Alle amerikanere er ikke "svin". Selv ikke alle som stemte Bush. De er bare litt forvirret. Reis til Alta Utah og snakk med dem!

synes irak-krigen suger og at amerikanske soldater ikke oppfører seg helt i henhold (for å bruke militærspråk), men det er jo tross alt anarki der nede. jeg mener ikke at det rettferdiggjør de feilene de amerikanske soldatene gjør der nede, MEN sett dere i soldatenes sko. det er ikke akkurat en så enkel sak som mange av dere skal ha det til..
Når DET er sagt så skulle ikke amerikanerne gått inn i Irak til å begynne med, men når de først har gjort det kan de ikke bare trekke seg ut der nede nå...da vil jo bare skurkene og terroristene ta over. uansett tviler på om bush bryr seg om at vi kjører på dynastar istedet for k2...

Kan gjerne boikotte noen av idealistiske grunner, men boikotter man Cola, Mc D, K2 osv, straffer man mest Norske bedrifter som lisensproduserer (eks Hansa) og norske leverandører i matvareindustrien som levere til Mc og butikker som selger pruduktene samt importører osv.... Skal man først boikotte må man gjøre det politisk i sammarbeid med disse leverandører og bedrifter!

NB: Det er like mange Am. motstandere mot krig som for!

Hva med å starte forening av frikjørere mot våpenleveranse og miliært sammarbeid med usa, eller mot olje/ teknologi eksport til USA?? Norskprodusert utstyr har vært og er i bruk av Amrikanske styrker!!

Da kan man faktisk ramme de det gjelder å få litt oppmerksomhet rundt standpunktet, og for all del få med alle Amrikanske frikjørere på det!!

mvh

I prinsippet støtter jeg absolutt en boikott av amerikanske varer, og cola og McD holder jeg meg langt unna uansett. Men å boikotte alle amerikanske varer? Har dere egentlig tenkt på hvor mye av det vi bruker til daglig som er importert fra Junaiten?
Nei, en boikott av USA er nok ikke mulig i praksis, da er det litt greiere med israel, avokado kan jeg alltids unnvære...

Har hørt at Oakley er storleverandør til US army, det kan i hvertfall være en god grunn til å boikotte akkurat det merket...

Alta, Utah er kanskje verdens feteste sted å henge om vinteren og kan garantere deg du finner flest Kerry folk der. Hørt om P&G, verdens største selskap på div dagligvarer og hygiene produkter .joda..lykke til..K2 eier jo nå Völkl konsernet som heller ikke står helt alene.. USA har digg snø, bra klima, store digge skibiler og Scarabb.... du får ikke min stemme hvertfall...

ikke George W. : blir litt pinelig det her.. " ikke kjøp amrikanske saker å ting å sånn da" hahah.., hva faen skulle det være godt for i utgangspunktet, tosk" jeg skjønner deg jo sånn sett., tenk deg hvordan det skal gå hvis de normennene som alerede har gjort/ gjør det slutter med å ja, besøke alta .., aiaiai, da går vel usa under,, faen, du MÅ være medlem i nstur og ungdom... nei faen heller, nå som dollar'en er lav så gjør jeg nok motsatt"

Er i prinsippet enig med innleder, selv om det muligens er noe tvilsom effekt av en personlig boikott.

Men jeg, og mange med meg, synes det er dårlig image f.eks. å kjøre rundt i amerikansk bil om dagen. I det hele tatt er det ganske bad image å fronte US-produkter, så dette løser seg kanskje selv? Jeg skal ha ny bil nå, og skal UTVILSOMT ikke ha Hummer!

nei, du skal vel ha den viper-ram'en til dodge... hahaahah

trur du virkelig på boikott av usa......å leve uten amerikanske prod. er som å leve uten snø...ikke bare jævli kjedli....men også totalt unødvendig...så mitt budskap er da: STEM bush, eller whatever...så lenge k2 kan skaffe oss feite ski, og starbucks god kaffe!!!!

Nå skal alle være svartøyde, se bare på svensk tv.

Ja til flere muslimer.

Mc Do og Cola har merket en sterk salgsnedgang i Tyskland og Frankrike, visst faen funker det når disse selskapene begynner å påvirke politisk.

Gir blaffen i hva amerikanerne holder på med! Kjøpte meg k2 ski med god samvittighet! Drikker Cola med god samvittighet oxo, men Mac'ern holder jeg meg unna uansett!!
Så lenge snøen har kommet driter jeg i alt annet! Ikke vits i og bry seg særlig når man ikke får utrettet noe.. Eneste man oppnår da er og bli skuffet, sur og negativ! ikke bra!

 
Annonse
Annonse
Annonse