Bobil i Canada

Vurdere en tur til Canada neste vinter, og tenkte i den forbindelse på å leie bobil. Har dog fått noe varierende tilbakemeldinger fra utleiefirmaer der borte. Noen sier det går helt fint, andre sier det ikke går fullt så fint pga. kulde.
Noen som har erfaringer og/eller har prøvd noe liknende?
Tidsrommet er fra januar og utover vinteren.

Vi gir denne en sjanse til, gjør vi ikke? Jo, vi gjør det da dere....

Hadde vært kult om noen viste noe, for jeg skal også være med på denne turen...

Vi er også en gjeng som forhåpentligvis reiser bort i starten av mars. og blir der i ca. 3 uker. vi har også planer om å leie bobil. noen som har erfaring med dette? Speak out!! smile

Glem bobil i Canada..
Lei en bil med god plass på "Rent a Wreck".
Det er billig, men husk forsikring på bilen. Du kan leie en bil i 3uker med fri km.
Det koster nesten ingenting å bo i Canada, derfor er det hotell som er tingen i Canada.
Er dere f.eks 3stk leier dere bare et enkeltrom med en Queen size-bed i tillegg til at dere har en oppblåsbar-madrass med dere.
Et ok rom koster fra 300-600kr..

Jeg har gjort dette i Canada i over 3mnd..

Vi lurte vel egentlig ikke på alternative metoder, men om noen har prøvd dette. Vi vet jo selvfølgelig at det går an å bo på hotell, men da forsvinenr litt av eventyret. Men takk for svar uansett.

Reiste rundt i alpene i 4mnd med en Hiace camping utgave. Funket fint. Men dersom jeg skulle gjort det engang til ville jeg invistert i en bil med "vebastordovn", eller lignende. -25 inne i bilen i st anton var kaldt.

Vår erfaring var ellers at det lønte seg å ha en nøytral camping bil. Lettere å snike seg unna camping forbudt skiltene som det er mange av.

Kanskje jeg skal gjøre det samme når jeg blir student, og kanskje finner noen likesinnede?

Men som noen har nevnt, hotell får man for en meget billig penge i Canada (helt sikkert dyrere enn bobil, dog). Og det er liten tvil om at komforten kan bli meget lav i en bobil når det nærmer seg 20 blå.

På en annen side, man har jo litt mer frihet i en bobil. Da kan man reise dit det snør - når man vil, uten å være bundet.

Spennende idé i hvert fall.

Familien min har 2 ganger leid bobil i Canada og hatt kjempefine turer! Tilsammen har vi vel vært på veien i 6 uker "over there". Kan trygt anbefales. Nydelig måte å komme seg rundt på. Vi var vestkysten rundt, Whistler (selvfølgelig), Vancouver Island (anbefales), alle de store byene. Vi opplevde å møte bjørn på en campingplass!!!!! Kan ikke skjønne at det skal være noe problem med å finne et ålreit utleiefirma. Kan ikke være så vanskelig... Om ikke annet, kontakt et reisebyrå og hør om de har noen tips/ kontakter. Men gutter, gled dere. CANADA ER UBESKRIVELIG!!!!!!!!

halla bjørn erik!.
Har planer om å ta sesongen i canada sjøl.. Bli de i whistler-området så må vi treffs.!
Har en kompis som har slekt der borte, kanskje det er muligheter for billig overnatting.. Hvor mange er dere som drar?

 
Annonse
Annonse
Annonse