Bobil i Alpene! Noen tips??

Hei skifrelste venner!

Vi er to kamerater som vurderer en 3-ukers tur i Alpene. Planen er å leie en bobil og ha som overnattingsplass, og forflytte oss til et par-tre destinasjoner!

Noen som har vært på en slik type ferie i alpene, og har noen gode tips og komme med????

F.eks:
* Hvor er det lurest å leie bobil?
* Tips til kjøreruter?
* Andre lure ting man bør tenke på?

Håper dere har noen innspill !

Hvordan er det egentlig og få overnattingsplass for bobil i Alpene? Vet i hvert fall at man blir jagd rimelig kjapt i Arlberg området. Mulig du kan kjøre ned til Innsbruck eller lignende og parkere der, men da blir det fort en del kjøring hver dag.

Der er ikke vanskeligere enn du gjør det til selv. Var selv i st. anton for to år siden i 14 dageri bobil, ble jaget derfra, men i "zurs" og stuben går det helt fint å stå.
betal hvis noen sier du må betale noen €, men det ordner seg. ha aldri lyset undvendig på i bilen og sov kun i den. I frankrike er det ingen problem, bidde midt i chamo i 14 dager, ingen som sa noe som helt der.

Husk å sjekke hvilken type kobling de har på propanflaskene, vi sleit med å finne riktige flasker i Østerrike, og når en ikke har mulighet til å få "stjelt" strøm noen steder kan det bli et problem med å holde varmen i bilen. Jævlig kjipt å kjøre rundt for å få varme i bilen, når en heller skulle ha vært på afterski.

Glemte å si at det lønner seg å finne en campingplass, du får ikke lov til å stå på parkeringsplasser over natten, ikke særlig kult å bli vekket av onkel "gedameriet" om natta for å flytte bilen, når det laver ned med pudder. Du står i tillegg tryggere på en campingplass, med tanke på innbrudd.

 
Annonse
Annonse
Annonse