Bo i Whistler

GKS

Jeg og damen skal til Whistler nå i mars, og skal være der i ca 1 uke, før vi reiser til et nytt skisted. Noen som har noen gode tips når det gjelder hoteller/leiligheter i Whistler? Sånn midt på treet standard/pris??

Hei!
Jeg var i Whistler for et par-tre år siden og vil anbefale dere UBC-lodgen. (Tilhører University of British Columbia, men så lenge det er sengeplass ledig får dere plass)
Blir som et norskt vandrehjem med felles kjøkken og allrom(biljard osv) og helt ok senger/rom. Ikke fem-stjerner standard, men bra nok og store muligheter for å møte folk der som er lommekjente i anlegget. Vi møtte en svenske som hadde bodd der i to måneder før vi kom opp, og kan vel trygt si han tok oss med til de beste stedene i fjellet.

Den ligger midt mellom Whistler/Blackcomb, men regner med dere har bil uansett, så det er ikke noe stort problem. I verste fall går det busser mellom de forskjellige stedene.

Jeg tror vi betalte 25 dollar pr.natt pr.pers, og det er relativt greit når alt annet i Whistler er svindyrt. Vi snakker 200 dollar og oppover for hotellrom pr.natt.

Sjekk hjemmesiden deres for mer info.
http://www.ubcwhistlerlodge.com/

Ellers er det bare å glede seg, har snødd sinnsykt der den siste uka, så skulle gjerne tatt en tur tilgrin

Er forøvrig masse hosteller, du kan sjekke her også: http://www.hihostels.ca/westerncanada/331/HI-Whistler.hostel (tidligere lot de deg sove på sofaen i stua dersom du ikke kunne finne annen billig overnatting - bra folk!).

Ellers tror jeg ikke det er så halvgale priser i Creekside (taxiavstand til sentrum, gangavstand til heis) eller Upper Village (gangavstand til både heis og sentrum).

Var der i Januar og kan anbefale coast black combs suite. De er relatict billige men bra frokostbuffe, og boblebad utesmile

http://www.coasthotels.com/hotels/canada/bc/whistler/coast_blackcomb_suites/overview

Hotellet ligger helt inntil bakken.

 
Annonse
Annonse
Annonse