Bjorli 6-8 jan??

Noen som skal til bjorli til helga?? Eg har tydeligvis kun dårlige venner som heller vil ligge på sofaen.. Så no gidder jeg ikke vente lenger på de.. Jeg drar aleine! Gode pudder forhold, og ganske ok weekend tilbud på overnatting/heiskort nå såg det ut til på www.bjorli.no

Men er ikke Bjorli for flatt? Vurderte å dra dit (mye snø!), men fikk stadig høre at det er for flatt der. Eller?..

er et helt greit skianlegg, med mye snø, osv. Men bakken er litt slak, så den helt store farten i pudder får man aldri. Parken var heller ikke så mye å skryte av i nyttårshelgen. Bjorli kan ikke måle seg med Oppdal o.l., men er helt greit, med nye stolheis!

bra linjer ned fra siden og inn i skogen. ikke så oppkjørt heller. Var der hele nyttprshelgen og storkoste meg med bra kjøring. Fine små hopp i skogen og morsomme bekkefar..Om man har lyst på en topptur så er det ikke så langt til nærmeste topp heller. Fjellheisen opp og skli bort til starten på stigningen. Absolutt verdt ett besøk.

Nå får vi se om Bjorli duger. Avgjørelsen er tatt, og det ble Bjorli. Blir vel neppe fet afterski, men så lenge de har snø, skal vi klare å ordne resten smile

Fint i bakken, men det var ikke det vi dro dit for..
Men den som leter, finner. Enkelte steder i skogen var det faktisk nydelig løssnø.
Og topptur både lørdag og søndag sørget for ei bra helg.
Men 150 cm med pudder (som de skryter av på hjemmesidene sine og telefon)? Neppe...

Jeg var faktisk på Bjorli den helgen det var snakk om! Var der med to venninner. Har hatt hytte der i alle år, så har kjørt de bakkene der neon ganger.
Men er helt ok bakker. Er alltid mye snø der, noe som også er en stor fordel!
Var på afterskien også, ikke allverden, men den funka!

jOnas, -"parken" var det nesten ikke gjort noe med i nyttårshelgen, var der da også. Men når jeg kjørte der fra 5-8 januar, var det bedre, var mer snø der også.

Det er ikke 150 puddersnø, det er 150 i antall meter snø som ligger på bakken, men nå har det forøvrig synket til 110 meter.
Til de som er kjent der, så er det ypperlige forhold til løs-snø-kjøring mellom Bøvra (der den store "droppe"steinen er) og Barmarkløypa (Knoll og Tott).

 
Annonse
Annonse
Annonse