Billige overnattingssteder i St.Anton?

Noen som har et par gode forslag til rimelige overnattingsteder i St.Anton.
Hoteller, Små leilligheter etc? Plannen er å reise ned i tidsrommet 10 - 25 februar.
Gode forslag ønskes!

hei fmatre.
gå inn på www.stantonamarlberg.com og søk på leiligheter/rom. først bør du sjekke i st.anton området, og så pettneu(ti min med skibuss). skal selv dit 8-17 feb og har ordnet leilighet i nasserein. god tur!

Takk for svar.

Jeg prøver å finne noe som ikke ligger for langt borte. Planen er å fly til Zurich. Hva er egentlig beste måte å komme seg til St.Anton fra Zurich med tanke på pris?

Vurder Stüben. St.Anton nåes med ski eller buss. Det er dessuten ganske nærmt det hemmelige pudderhullet Sonnenkopf. sto en artikkel om det for lenge siden i FriFlyt. Husker ikke når. Husker du Klist?

den greieste måten er tog fra zurich-st. anton. tar ca 2,5 timer og koster 55 chf. gjort det før, og gjør det igjen i februar.. sjekk ut http://mct.sbb.ch/en/index.htm dette er hjemmesiden til togene i sveits. greit å sjekke tabellen så du er sikker på at du rekker første tog ut av zurich..

Artikkelen er å finne i det beste friflytet jeg har (og det mener jeg dønn alvorlig), det samme som artikkelen om Alagna og toppturene til Sunnmøre. Utenpå er det bilde av Terje Håkonsen i Guevara positur. Sonnenkopf fant man i en utrolig fin artikkel om Skinterrail/Vinterrail. Du vet hvilke blad jeg snakker om?

Ikke?

Nr 15 Februar 2001 såklart!

Jeg går fortsatt rundt og håper at jeg en gang får et friflyt som kan matche dette. Amen!

Apropos: Sonnenkopf er utrolig flott når tyskerne har kjørt opp hele st. anton, inkludert pisten. Ellers anbefales Stuben varmt!

Menningen er å reise fra Zurich til St.Anton med buss eller tog den 18.feb.
Takk for tips til både diddy, Endre og KristianK. Jeg skal sjekke opp Sonnenkopf,
Jeg husker magasinet med Håkonsen i Guevara positur, her så heldig å ha alle FF fra tidenes morgen, så jeg skal finne artikkelen.

 
Annonse
Annonse
Annonse