Bigfot, Hipt eller dritt?

Hei har kjørt Big-fot en del år nå, begynner å få snøring. men i det siste har det vært en del drittslenging i bakkene, særlig på geilo og hemsesdal. hva er grunnen? er folk virkelig så barnslige at fordi jeg har mindre ski så må jeg mobbes? Liker det ikke, ikke i det hele tatt.

...er for homsetryner!!!!!! Jævla sopp!! Lær deg å stå på årntlige ski!!!

ikkeno gæli i Bigfoots! Har kjøri "Foots" sjæl sia dei kom på markedet ogdet er moro som f...!
Den som kødder med "Footsa" for meg mæi å bestille!

Big fot, eller big foot som det egentlig heter, er for smaajenter i trvannskleiva. Jeg ler av dansker som deg, som staar paa bigfoot. Ser jeg deg i vinter skal jeg spytte paa deg fra stolheisen. HAHA

Stygginger som deg skulle ikke ha adgang til skianlegg, skaff det skikkelige ski jævla dansketryne, ike rart du blitr mobber... spytter også på sånne som deg jævla sopåer, homsetryne....

jeg har kjørt det meste som er å kjøre ned en slalombakke, og detdesidert kjedeligste og minst utfordrene er uten tvil Big foot! greit for folk som lærer å stå på ski...bra for balangse trening, men etter flere år er du nøt til å bli lei!

spytter fra heisen paa de som gaar paa truger under.., gjerne ned.. Men fruit-boots- begynner aa bli god, krever respekt- AErlig talt, mann. Meninga med livet er jo pudder. Pudder paa fruit-boots...
Har enda til gode aa se noen paa fruitboots spinne eller flippe mer enn noen paa ski... Ikke noen som ruler paa railinga heller.
Kast fruit-boots dine i soeppla, eller laer deg dansk- du passer best hjemme der!!!

H O R E S K I

bare hore unger som står på hore ski, blir så sint

Hva er dette drittet her!??! Big-foot er livstil, big-foot er rått!!
Kan dessuten en del triks også, så det funker ikke å komme å disse meg for det!
Jævla skitøser og ski-fitter!! Jeg skal stå på big-foot som aldri før til vinter!! MERK MINE ORD!!!!

Er litt i tvil nå... Er Big-foot de skøyte-lignende skoene med flagg bakpå?

er u helt på trynet?bigfoots er jo god-skia med rosa farger og smooth design. frihet er nøkkelordet, og selvfølgelig kan du trikse på footsa, bare la det stå til. dere som disser og truer med spytt, dere er sikkert på trynet selv og er usikre på dere selv. dessuten står hovmod for fall, så bare vent så se, en sub cultur av foots kjørere bygger seg sakte opp, og før eller senere vil bigfoots være tilbake for fullt! OVERALT.

Satt akkurat og dreit og jeg er ganske sikker paa at det som kom ut hadde bedre utseende enn dere som liker big-foot. Forbanna drit ski! skulle aldri blitt tillatt, pluss at det er altfor enkelt. Man kan jo ikke unngaa aa bli grislei.

men de som er de værste er jo de som har de største baggi boksene og store øreklokker og twintip og bare kruser igjennom ski parken da. de ser jo ganske kule ut men kan du ikke stå på ski så hold deg unna parken a. har mere respekt for de på bigfoot enn de wannabe gutta der ass

Man må jo få lov til å kjøre med hva man vil....kanskje det ikke er det kuleste å kjøre på big foot, men det er jo ikke akkurat det kuleste.!

Kjør på det du liker.....ikke bry deg om hva andre sier! Godt råd

Litt for masse kuleste der...........

syntes vi skal faa i gang free ride challenge paa big foots! da kan man virkelig faa se effekten av disse knakende gode plankene, og dere som disser footsa kan jo vaere med med deres carving-horer-ski, saa faar vi en gang for alle sett at dere egentlig ikke har meget aa stille opp med. do you feel lucky, well do ya - punk?

ett godt råd: ikke diskuter når du faen ikke kan snakke, og det eneste du gjør er å henge deg på andre!! Og til dere jentene: dere bør holde kjeft dere også!! alle vet at jenter ikke har å stille opp med i bakken, hold dere bak kjøkken-benken!!
Snowblades er tingen i bakken, dermed basta.

Skaff deg twintip da man! Bigfot er for små dritt unger som ikkje klarer å kjøre med alpin ski!

bare det ikke er dansker som tror de har noe og gjør med de store hoppene så er det samme for meg. "dansker som suger"

akebrett...

rart det er krig i verden??

 
Annonse
Annonse
Annonse