Bestille fra USA?

Noen her som noensinne har bestilt skiutstyr fra USA? Tenkte å kjøpe Jak BC fra en eller anna webshop i USA, men vet ikke hvordan det blir med frakt osv..

Har jævlig lyst på enten Jak BC eller Black Diamond Havoc, men er jo pokker ikke en eneste webshop i europa som har de skiene..

Bortsett fra Berg-tatt.no , men de skal jo ha en mill pr ski..

Ja jeg har en del erfaring med bestilling fra USA. jeg har bestillt 4 Line ski fra www.getboards.com de siste 3 år. Portoen koster jo en del for å sid et sånn, du må regne med godt over 1000 lapppen for et par ski. Måtte betale 420 kr i porto for et par Line reactor binding i forrige uke. de veier jo ikke mye i forhold til ski. !MEN! portoen er kanskje dyr men skiene får man jo mye billigere iallefall fra Getboards.com. Det er også fett med ski som ingen andre har...!

Okay.. Blir som jeg trodde da.. smile Men Hvordan er det egentlig med toll? Vet at når man bestiller fra Europa betaler man ikke toll.

har selv ringt til tollvesnet og de sier det ikke er noe toll på skitutstyr, uansett hvor det sendes fra.

prøv: usoutdoorshop.com , skiershop.com og skipass.com. har akkurat bestilt fra sist nevnte. de er billige. men frakt på et par ski kom på 178$

 
Annonse
Annonse
Annonse