Baksiden av haslelia

Hei er det noen som vet om det er greit å komme seg tilbake til veien. Hvis man kjører ned baksiden av haslelia skisenter. (ned sturla rennea??) Ved mye snø langt nede burde det jo gi nærmere 1000 fallhøyde meter. Så kan man jo haike opp igjen til skisenteret??

Jepp, det går fint å kjøre sturla renna, tok den i fjor. Men pass på her kan det være veldig rasfare! Når du kommer i bunn av renna så følger du skogen mot høyre slik at du kommer på høyre side av elva. Her er det mulig å ned blandt strømmasetene. Ellers så er skogen glissen og fin. Er det tidlig på sessongen så kan det være greit å krysse inn til veien ved fossen. Men er det mye snø så kan du fint kjøre helt ned i dalen til jordene. Da har du i overkant av 1100 fallhøydemeter. Heftig. Å få haik kan noen ganger være vanskelig, men det går stort sett. Ellers så tar det i underkant av en time å gå tilbake til skisenteret på veien.

Ellers så er rennen vedsidenav sturla, enda heftigere. Men her skal du vite hva du gjør når du setter utfor. Det er et par skrenter som mann må hoppe utfor, de er ikke så høye men man lander i ca 50 graders helling og renna er ikke mer enn 3 - 4 meters bred.

Vel vi sees kanskje der oppe!

Renna vedsiden av "Sturla renna" heter dødsrenna. Det er fordi det har død to personer der. Skummel renne. Går det skred her blir knust inn mot skogen i bunn. Ja du blir dratt helt ned til skogen. Du blir også bannlyst av skisenteret hvis du kjører her. Men tør du å kjøre her er det et kick utenlike, men vil ikke anbefale det.

For oss uinvidde, hvor er haslelia?

 
Annonse
Annonse
Annonse