Anbefaling på 5-dagers alpetur for pudderhunder...?

Hei,

Det aner meg at innlegg som dette er en gjenganger her, men jeg gjør likevel et forsøk. Vi er en gjeng med 40-årige, telemarkjørende pudderhunder, men som til nå kun har holdt oss i Norge og Åre (forstå det den som kan). Nå lurer vi på å ta våre første usikre steg ut i Europa, men synes det er vanskelig å velge i jungelen av skireisekataloger, reisereportasjer, osv. Bekymringen er selvsagt å måtte punge ut i dyre dommer, og så ende opp med å skrense rundt på blåisen sammen med carving-bermen. Vi er definitivt ikke ute etter noe partysted (faktisk jo roligere, dess bedre), vi har kun prioritet på å få størst mulig sannsynlighet for pudder. Vi ser for oss en 5-dagerstur, og er ca. 8-10 mann. Noen tips til når og hvor man isåfall bør dra, og til hvor man kan bo?

Pablo

Det høres ut som Engelberg,rolig ikke mye fest, får ofte mye snø.,spesielt i fjor kom det eksremt mye i slutten av februar.Lett tilgang til urørt snø fra heisen..

Hadde en fantastisk "cat skiing" tur til Makedonia i fjor. Har vært på noen alpeturer tidligere, men ikke noe som kan måle seg med denne smile
Vi hadde fjellet helt for oss selv! De første dagen kjørte vi usporet pudder fra kl: 9 til 16 i strålende solskinn!
En slik tur koster nok mer enn en "vanlig" alpetur, men det var absolutt verdt hver krone smile
Beltebilen tar 10 pers. så det skulle jo passe greit for reisefølget smile

www.lapoint.no

http://www.eskimo-freeride.com/

 
Annonse
Annonse
Annonse