Afterski stemmning

Var i hafjell i hele vinterferien. Det var masse folk der og mye bra vær hele uka. Alikevel så var det aldri folk på afterski stedet der "ryk og reis". Trodde dette var et av de litt bedre stedene i norge, Med stort alpinsenter og mye folk. Men neida.. Det var maks 10 stk der! Når er det folk går på afterski? 10 om kvelden? Eller 4- 5 tiden på ettermiddagen? Hvordan er afterski livet i hemsedal? I påsken? Skal dit da, og hvis det er like dødt som det var i hafjell så blir det kjipt..

...du er klar over at det er elendig snøforhold i hemsedal håper jeg...

Det er gode forhold i Hemsedal. Litt hardt kanskje, men med litt styresnø er ikke dette noe problem. Bare sørg for at kantene på ski/brett er bra. Ellers er det så sent på sesongen at på skyfrie dager kommer solen helt ned i bunn av bakken, deilig! Når det gjelder off-pist er det dessverre litt for lite snø. Men det er mulighet for å leke seg likevel.

Jeg kan garantere deg at det over hodet ikke er dødt på afterskien i Hemsedal i påsken! Begynner i 3-tiden. Drar du ikke før 4-5 tiden er det fort kø, i hvertfall på Cafe’en og Garasjen. Akkurat det er dritkjipt, kan risikere å stå i kø over en time på Cafe’en. Men når du da først kommer inn er det fullt trøkk! Erfaringsmessig må man være ganske så beruset for å ha det kult. Ellers irriterer man seg over alle som tråkker på deg, søler øl, dytter og presser. Afterskien avsluttes sånn i 10-11-tiden, selv om noen velger å kjøre løpet helt ut til kl 3.

Er sikker på at du kommer til å få en super fin påskeferie i dalen, god tur!

smile

 
Annonse
Annonse
Annonse