Aerob utholdenhet i telemark

Vi er 2 studerende fra Høgskolen i telemark, som holder på å skrive en fagartikel om aerob utholdenhet i telemark. Vi vil i denne sammenheng være taknemmelige for eventuelle tips, links og råd angående dette tema.

Aerob utholdenhet i Telemark fylke eller aerob utholdenhet på Telemark ski? Litt uklart hva det spørres om her. Hvis det er aerob utholdenhet i forhold til skikjøring dere lurer på, dette virker mest sannsynlig. Så er også dette et voldsomt stort tema. Lurer dere på hvordan man bør trene eller på hvor viktig det er med aerob utholdenhet?

Hvordan man bør trene for å bedre aerob utholdenheten best og mest effektivit er enekelt. Han er mer på jakt etter hvilke krav som stilles i idretten telemarkskjøring og grenen storslalom. Hva man bør ha Vo2 max, anaerob terskel, lactat osv.
Har noen svar, linker og tips om det så settes det stor pris på om det skrives ned.

Medstudent

trur det var nokon som gjord eit arbeid på dette på Indrettshøgskulen for ei lita stund tilbake. Søk i BibSys eller kontakt IH direkte

Det ble skrevet mye om dette i skisport for 2-3 år siden. Kan sikkert hjelpe til med kopi. Har selv en arbeidskravs analyse for telemark som jeg har laget selv. Send mail om du vil ha???

Allan Aabech i Skisport kan det være nyttig å snakke med. Han er veldig omgjenglig og anvendbar og har bra oversikt over det meste om hvem, hva og hvor kilder.

 
Annonse
Annonse
Annonse