04/05 LINE MOTHERSHIP 192 cm selges!

Da jeg flyttet tilbake fra USA kjøpte jeg med 04/05 Eric Pollards og 04/05 Mothership Titanium. Jeg har testet Eric Pollard skiene i Österrike, og de er sinnsykt bra! Siden jeg måtte kjøpe nye bindinger, og trenger nye skisko, vurderer jeg å selge Mothershipene. De er ALDRI BRUKT, ingen bindinger montert. Dette er 2004/2005 modellen, som først er tilgjengelig til høsten. Se http://www.skipass.com/articles/hiver2004/sia_ski.php for bilder (nede til høyre, de blå med dama på.) Så vidt jeg vet er LINE ikke å få tak i i Norge, og kommer ikke til å bli det heller. I følge www.freeskier.com skal disse være noen av de beste powderskiene som finnes. Skiene er 192 cm lange. Gi bud!

jeg byr 100 spenn.

Lure lure..

Siden denne skien ligger i samme klasse (eller sannsynligvis overgår) Seth Pistols (6000 kr) og Gotama (6000 kr), vil jeg si 6000 eller mer.

jeg har lurt på anskaffe denne skien til bruk med telemark binding, er det noen som har prøvd dettte?
Du skal ikke se vekk i fra at jeg vil ha skiene dine ...

Til den prisen der er det jo mye greiere og handle skia på nettet..

Gotama er jo heller ingen som betaler 6000kr for vel? Enten kjøper du dem i en pakke med 20%avslag på skia, eller så kan man bestille fra Telemark-pyrenees til mye lavere pris!

Syns egentlig at 6000 er en ganske så bra pris. Ja, du kan få skiene litt billigere hvis du bestiller de fra utlandet, MEN, det kommer 24% toll i tillegg, og frakt fra USA til Norge ligger på rundt 1500 kr. Så da er du fort oppe i over 6000 kr. Pluss at disse skiene får du egentlig ikke før november eller noe sånt.

som trenger slike ski før i november, uansett...

problemet med å betale fullpris privat, er jo mangelen på garanti, reklamasjon og sånn da. hvis skia koster det samme i butikken, er det jo ingen vits å kjøpe privat?

for at jeg skulle "slått til" på dette tilbudet, måtte nok prisen ligge minimum 1500 under butikkpris her til lands!

Ja, jeg skjønner det. Men saken er at du får ikke kjøpt LINE i Norge, så om du kjøper av meg, eller bestiller fra USA blir jo egentlig det samme.

Jeg selger skiene for 5500 kr. Se hva freeskier.com har skrevet om skiene her: http://www.freeskier.com/skiers/article_display.cfm?refid=1094

jeg gir deg 5000. hvis du er hypp...

ace

Du har vel ikke en heis å selge? Hvis du er arving til Doppelmayerkonsernet, så skaffer du vel en kjapp 6 seter med rullebånd og glasstak. Leveres på baksiden av Åreskutan.

den var bra!

Det var da utrolig originalt, har aldri hørt det før... Kjenner jeg deg?

 
Annonse
Annonse
Annonse