SGN Togga eller Horrungane 101 til toppturer? Evt. Hoji, Raven eller EVI

Hei,

Jeg har brukt en del tid på å bestemme meg for hvilke ski jeg skal gå for, men klarer ikke helt å bli klok på dette. Derfor trenger jeg hjelp fra noen som har erfaring med disse skiene. Jeg kjører nå på Volkl One som er 112 på midten og har en fullrocker profil. Jeg kjører også med Marker tour F12. Skiene blir mest brukt på toppturer. Jeg er nå på jakt etter nye og lettere ski med tech-bindinger. For meg står det mellom Togga, Horrungane 101, eller evt. Hoji, Raven eller EVI. Jeg er meget usikker på hva jeg skal velge.

Er det noen som har noen gode råd? Jeg er 183 cm og 76 kg. Kjører forholdsvis hardt.

Hei!
Du hadde vist opprettet to tråder - så svarte den andre, og så ikke den utfyllende informasjonen om tidligere ski osv. 
Svaret mitt blir riktignok ganske likt. 
Hurrungane er nok veien å gå om du vil ha en ski du hovedsakelig bruker til topptur hele sesongen. Den er 101mm på midten med moderat spenn. Det gir deg en ski som flyter i det meste av løs snø, men også som gir deg trygghet når det er litt mer krevende føre.
Togga Carbon er 120mm på midten og med fullrocker. Denne presterer knallbra på dager der du vet det kommer til å være løs og fin snø på hele turen, men kan bli litt krevende om du kommer utfor varierende forhold! 
Om du ønsker mer bredde en 101, men fortsatt allsidigheten og tryggheten Hurrungane gir deg kan Tunnelvisjon være et alternativ. Den er litt bredere og tyngre, men gjør en veldig god jobb på hele fjellet! 
Mvh Bård / SGNskis 


Fotograf // Jobber i SGNskis
 
Annonse
Annonse
Annonse