Randoneesko til kvinne

Jeg er på jakt etter randoneestøvler, og som noen skrev i en annen tråd her - det er en jungel av sko der ute. Som nybegynner på randomarkedet hadde det derfor vært greit med tips fra folk med erfaring. Ski har jeg ikke skaffet meg enda. Jeg har litt bred lest. Har fått litt blandede tilbakemeldinger om hvem av Dynafit og Scarpa som generelt produserer smalest sko. Vet noen dette? Dersom Scarpa er smalere enn Dynafit kan jeg dermed se bortifra Scarpa.

Leide Dynafit TLT7 Expedition (women) til en topptur og var svært fornøyd med den. Har tenkt å bruke randoutstyret i skibakken i tillegg til toppturer og er dermed usikker på om denne blir for "lett" for dette? I tillegg svir den litt i lommeboka. Har sett litt på Dynafit TLT6 Mountain (women). Noen som vet om dette er et godt alternativ?

Jeg kan være litt forsiktig når jeg kjører så trenger absolutt ikke en sko for avansert kjøring. Det er et pluss at den er lett, men som samtidig kan brukes i bakken uten problem. Har dere noen tips til sko som kan være passende for meg?

Setter stor pris på alle svar!

TLT6 er en del smalere en TLT7. Gå for TLT7, med midre du føler at du har behov for noe som er stivere til bakken. I så fall kan du ta en titt på Salomon Mtn Explore eller Dynafit Beast. Blir de for smale kan du blokke de ut.

 
Annonse
Annonse
Annonse