Mal/borejigg til Fritschi Tecton 12

Hei, jeg har gått til anskaffelse av et par Rando-bindinger - Fritschi Tecton 12 som jeg gledet meg til å få montert på et par Head Kore 105 som jeg hadde satt av hos G-Max i Trondheim. Skuffelsen ble derfor stor når det viser seg at G-Max desverre ikke har malen for å bore hullene til denne bindingen og dermed kvier seg for å ta sjansen på å utføre jobben på frihånd pga. bl.a. et veldig hardt lag i konstruksjonen på skien der hvor disse hullene skal bores. Mitt sp.mål er som følger: Er der noen som kjenner til om det er noen som forhandler denne bindingen i tr.lag som kanskje kan ha en slik mal liggende?


Pondus

Onkelpudder på Oppdal.

Hei! Har mal i Trondheim. Ta kontakt med meg på fb: Henrik Faye. 

RAS

De kan vel monterer der du kjøpte bindingen?

Da endte det opp med at både ski og binding ble sendt til Oppdal og "Onkel Pudder" for montering! Hyggelig pris ble det også. (Kr. 390,-)

Takk til "Mikkel" for tipset!

Ble forøvrig litt overasket over at INGEN i trondheim hadde mal til boring av hull til montering av denne bindingen. Var til og med i kontakt med importøren (SportAgile AS) hvorpå de var av den oppfatning at trøndere lever i et "Dynafit-land" og at det dermed er en stor utfordring å komme inn på markedet med nye produkter her. 


Pondus

Tecton 12 følger samme borehull som de eldre vipecs, og fullgode jigs finnes dermed i de fleste XXL-butikker.

Jeg fikk boret og montert mine på XXL Lade smile

 
Annonse
Annonse
Annonse