Merke: On3p

– Dennis sine ski er en 193 centimeter lang spesialversjon av Billy Goat – de er ekstra lange og ekstra stive i forhold til den vanlige utgaven. Dennis-skia er bygget med bambuskjerne, 2,5 millimeter stålkanter, polyuretan sidevegger, nylonforsterket topsheet og forsterket med karbonstrenger rundt kjernen. Dette gir de mest holdbare skiene på markedet, noe som også er mantraet til On3p, sier Jørgen Strømquist fra importøren JBS Sport.

Den vanlige Billy Goat-modellen stopper på lengde 189, og bredden varierer med lengden, men ifølge Strømquist er målene på Dennis-skia lik lengste Billy Goat. Det betyr 143-116-126, og svingradius på 30 meter. Promodellen må bestilles fra importøren, noe som innebærer at kunden selv kan velge oppbygning – og dermed også hva skiene skal koste. Strømquist har trua på at folk kommer til å gjøre nettopp det for å sikre seg promodellen til FWTs eneste norske deltager:

– Vi har fans i Norge med 12-15 par On3p-ski i garasjen. Noen er 12 år gamle og blir fortsatt flittig brukt. Vi snakker årgangsski. Det kan man ikke si om mange andre merker!

RISVOLL-PRO: Dette er skia Dennis Risvoll skal kjøre på i vinter – en spesialversjon av On3P Billy Goat. Lengre og stivere enn den vanlige modellen, og Dennis´ spesialversjon kan bestilles fra importøren. Foto: On3p