– Jeg ser frem til å bli en del av Sweet-familien. Jeg var gira av flere grunner, men først og fremst på grunn av kvaliteten i produktene, og deres fokus på detaljer, sier Fujas i en pressemelding.

Da Sweet tidligere i høst lanserte sine nye skigoggles ble det klart at flere skistjerner blir med på satsingen. Henrik Kristoffersen, Aksel Lund Svindal og Terje Håkonsen har blant annet brutt med Oakley for å kjøre for Sweet. 

Annonse

Fredag ble det altså klart at frikjøreren Pep Fujas også skal kjøre for Sweet.

Brendan "Pep" Fujas har vært skiproff for K2 i en årrekke, men i fjor brøt de samarbeidet etter 17 år. Han har blant annet sølv fra X Games i 2003, og kjørte den prestisjetunge konkurransen i seks år. I fjor signerte han også med WNDR.

Pep Fujas klar for Sweet
NYSGINERING: Fredag ble det klart at Pep Fujas skal kjøre for Sweet Protection. Foto: Adam Clark

Signeringen av Pep Fujas er også et tydelig tegn på at Sweet intensiverer satsingen i Nord-Amerika.

– Vi ønsker å samarbeide med ham på mange områder, alt fra produktutvikling og design til bærekraftig utvikling. Han er et veldig kjærkomment tilskudd til vårt globale team, og vi gleder oss til fremtiden nå som vi fortsetter å øke tilstedeværelsen av Sweet Protection også i USA og Canada, sier  Christian Træland, Head of Marketing i Sweet Protection.

Han sier de deler mange av de samme verdiene som Pep.

– Ettersom Pep nå fortsetter inn i neste del av sin karriere som far, familiemann, skikjører og forretningsmann, så vi en mulighet til å bringe ham inn i et selskap som deler mange av hans verdier.