Merke: Douchebags

Douchebag er navnet på Jons nye skibag, som kan se ut til å medføre en aldri så liten revolusjon for folk som reiser med ski. Douchebagen lar seg justere i lengderetning til å passe alle skilengder opp til to meter, og den skal være lettere enn andre skibagger og den passer bak framsetene på Jon Olssons Lamborghini når den ikke inneholder ski.

Skibagen er utviklet i samarbeid med Norges Teknisk Vitenskapelige Universitet (NTNU) i Trondheim, og ifølge pressemeldinga fra Douchebag har over 150 skikjørere gitt sine innspill til skibagen.

– Med over 300 reisedager med ski i året, får man etter hvert noen meninger om hvordan en skibag bør være. Jeg er glad alle kravene mine er fylt opp i Douchebagen, sier Jon Olsson.

I tillegg til Jon Olsson selv, er Elias Ambühl og PK Hunder plukka ut som Douchebag-ambassadører.

Dette er de viktigste tekniske nyvinningene i Douchebagen:

  • Lengdejustering: Bagen kan justeres til hvilken skilengde som helst, og den har plass til to par ski. Bagen holder seg alltid stiv, slik at den ikke skraper langs bakken.
  • Kompresjon: Lengdejusteringssystemet gjør at bagen kan rulles sammen, og dermed tar bagen nesten ingen plass når den ikke er i bruk.
  • «Rib Cage»: En brettbar, tretrinns «ribbeinsstruktur» er implementert i bunnen og sideveggene på baggen. Disse skal sørge for at baggen beskytter skiene bedre. Denne konstruksjonen er også nøkkelen til kompresjonssystemet.
  • Lav vekt: «Rib cage»-systemet sparer vekt, fordi det gjør gjør vanlig padding overflødig.
  • Bæresystem: Bæreselen kan monteres slik at du kan trekke skibagen etter deg, uten å bruke hendene.

Men hva koster herligheten? Prisen på en Douchebag i Norge er 1 999 kroner.

Mer info finner du her!