For de aller fleste av oss kommer det stadig mer ansvar i livet etterhvert som nærmer oss tretti. Fleksible studier blir byttet ut med ansvarsfulle jobber, babyer, hus som må males, familiemiddager og hunder som skal luftes. For Anne May Slinning (34) sin del kom overgangen fra ski-livet til voksen-livet i form av en seriøs jobb som juridisk rådgiver i skipsverftet Vard i Ålesund. Etter ni år i Oslo har hun også flyttet hit med sin samboer. 

LES OGSÅ: Den lange veien mot FWT

SE OGSÅ: Fri Flyts store arkiv med skitester

Kristina (36) har nettopp tatt over driften av Juvet Landskapshotell i Valldal sammen med sin samboer Jon Larsson. De har en jente på ett år sammen. For det fleste er dette gode nok unnskyldinger til å forfalle som skikjører og legge ski-livet på hylla. Det er ikke et ønsket alternativ for søstrene Slinning. De jobber fortsatt for å bli enda bedre på ski, og jakter de beste skidagene. I denne filmen skal vi her mer om hvordan de får det til. 

Saken fortsetter under bildet

– Fjellene her er en viktig del av identiteten min. I Ålesund kan jeg få en bra jobb, samtidig som det er kort vei til fjellet, sier Anne May Slinning som mener det orker å ha litt stress for å kunne få til det man vil - som i dette tilfellet handler om å komme seg på ski. 

LES OGSÅ: Svenskenes norske favorittfjell

– Jeg føler at jeg har fått flere skidager de siste årene, sier Kristina som synes det er viktig å presse seg litt, og tørre å gå litt på trynet når man prøver ting man ikke nødvendigvis kan fra før. 

DEN PERFEKTE SVINGEN