I den niende episoden av Jakten på villsnøen (nå starter sesong 2!) har programleder Asbjørn Eggebø Næss tatt med Åsmund Thorsen til en steinhytte på Blåfjell i Nordmøre. Snøforholdene kunne vært bedre, men det blir ikke mindre relevant frikjørings-tv av den grunn. 

Asbjørn (Eggebø Næss) er opptatt av trivsel på tur. Åsmund (Thorsen) er av den realistiske typen og innser at en dag i fjellet ikke nødvendigvis er noe å trakte etter. Her kaster de terning på hverandres sekkinnhold. En og annen overraskelse kan de profilerte skigutta by på. Dessuten er det interessant å se hvor mange øyne skifellene får, som tidligere har fått hard medfart av cred-politimester Thorsen, fra Ål. 

«Jakten på villsnøen» er et innblikk i den moderne frikjørenens hode, der seerne får inspirasjon og lærdom om hvordan en bedre kan skal bruke fjellet. Asbjørn Eggebø Næss, som mange kjenner fra Supervention, har inntatt programlederrollen og drar igjennom utfordrende temaer i den evinnelige jakten etter god snø. Som en slags livets skole skal kunnskapen formidles i programserier som slippes med ganske jevne mellomrom her på friflyt.no. i Sesong to har Asbjørn også fått med seg Åsmund Thorsen på tur til Blåfjell i Nordmøre.