Det går en liten anleggsvei under disse fjellene. Hvis det ikke er brøytet en parkeringsplass ved denne veien, går det fort å grave frem en liten plass til en bil like ved. Hvis ikke finnes det parkering der veien svinger rundt Røseknuten. Bekkedalen fra Bjønnskjeggheia er passe bratt på en god pudderdag og terrenget er lekent. Ellers finner du klipper og trange daler å leke i. 

Den enkleste oppstigningen får du hvis du følger annleggsveien omtrent en kilometer. Her møter du en bekkedal like under Bjønnskjeggheia. Følg bekkedalen opp, og drei mot vest for å komme til toppen. Oppstigningen er ganske bratt, men det er enkelt terreng å gå i. Hvis du vil opp til Bergehei gir Beinesdalen den mest direkte oppstigningen, men det er likevel enkelst å gå om Bjønnskjeggheia.

Fra Bjønnskjeggheia kjører du østover til du kommer til bekkedalen du gikk opp. Herfra kjører du i leken skog til du treffer anleggsveien igjen. Nedkjøringen kan varieres ved å trekke ut mot høyre eller venstre. Toppen ved siden av p904 gir noen flere høydemeter og er også flott å kjøre ned fra.