Opp A: Gå tilbake et titalls meter langs veien og følg deretter en traktorvei oppover et lite stykke, til den stopper. Følg så de naturlige terrengformasjonene opp i fallinjen. De første 300 høydemeterne er skogen tett som en jungel, men deretter blir det tynnere, og terrenget mer lettgått. Fortsett opp langs dalen i retning mot Oldervatnet. Gå over Oldervatnet og fortsett oppover den trange dalen til et platå. Herfra svinger du av mot høyre (nordvest) og opp på store snøfelt. Den tydelige toppbreen som du nå har rett foran deg er lettest å runde på venstresiden. Så følger du den store ryggen til høyre (nordvest) mot toppen. 

Vanskelighetsgrad: Enkel

Opp B: Start som i Opp A. Gå sørover fra Oldervatnet og finn den slakeste, og sikreste veien opp i senken. Fra et platå under toppen fortsetter du opp til passet mellom fortopp og hovedtopp. Rund toppskavelen og fortsett langs Opp A. Dette alternativet er noe mer utsatt for skred enn Opp A. 

Vanskelighetsgrad: Middels vanskelig

Ned 1: Samme som Opp A. Reveryggen er en ren nytelse å kjøre på langs toppbreen. Mindre behagelige er de siste 300 fallhøydemeterne ned mot bilveien; her er skogen så tett at du kan behøve å ta av deg skiene og gå ned. 

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ned 2: Samme som Opp B. Bakken ned mot Oldervatnet er skikkelig fin.

Vanskelighetsgrad: Middels vanskelig