Opp: Gå innover dalen langs Storelva og i retning mot Blomholatinden. Du ser etterhvert den naturlige veien opp på Kobbenestinden, den følger en stor hylleformasjon fra høyre til venstre opp fjellsiden. Her har du skredterreng både under og over deg, så følg med på skredfaren. Etter hylleformasjonen går du rett opp til havutsikten i passet mellom Kobbenestinden og Mellomtinden. Fortsett på skrå opp til venstre og opp i en forsenkning. Deretter flater terrenget litt ut og du kan følge fjellryggen opp til toppen.

Vanskelighetsgrad: Middels vanskelig 

Ned 1: Samme som Opp A. Variert terreng med både bratte, og litt slakere bakker. På den store bakken ned mot dalen er det fristende å kjøre rett ned i fallinjen, men vær forsiktig så du ikke havner for langt til høyre på de bratte svabergene.

Vanskelighetsgrad: Middels vanskelig 

Ned 2: Keipelva: Følg toppryggen ned mot sørøst. Sving av til høyre på slutten av ryggen og tilbake til venstre etter en kort stund, for å unngå det bratte partiet i forlengelse av toppryggen. Den store gryta der Keipelva renner i bunnen, tilbyr mange fine nedkjøringer. Den enkleste veien ned går på venstre side av gryta. De siste høydemeterne ned mot veien kan være litt vanskelige å forsere, med steinblokker og dårlig terreng. Følg veien tilbake til parkeringen. Dette alternativet kan også benyttes som vei opp, men du går i en terrengfelle og er eksponert for skred hele veien opp. NB, den smale og bratte snørena i den sørlige delen av gryta er mulig å kjøre, men du må ha tau og sikringsutstyr for å kunne rappellere ned de siste 10-15 meterne.

Vanskelighetsgrad: Middels vanskelig