Toppen av heissystemet er «Førstetoppen». «Andretoppen» er platået der det passer med en pause på veien oppover for å kikke ned i offpistløypa Mørkholla. «Tredjetoppen» er så høyt man kommer på fjellet. Fra heisene er den enkel å nå, og man gjør det til fots med skiene på skuldrene, eller med feller under skiene. Utsikten over Ofotfjorden og de nærliggende fjellene er fantastisk. Fra toppen skiller mer enn 1100 fallhøydemeter til den nederste heisens påstigning; mer enn noe annet skisenter i Skandinavia. Fjellryggen tilbake til løypene er en trivelig og relativt enkel historie. Er du på jakt etter større utfordringer kan du velge mellom Fem fingrene på solsiden, eller noen av de bratte rutene på skyggesiden. Bedre skikjøring så nær heisen finner du ingen andre steder i Skandinavia.

Opp: Kjør med heisene i Narvik så høyt du kan. Om den øverste heisen er åpen, kommer du til Fagernestoppen, eller Linken, som toppen vanligvis kalles. Gå fra heisens avstigning, under kraftledningen og opp på den brede fjellryggen i sørøstlig retning. Ved 1160 moh når du en liten topp, Andretoppen, som markerer starten på en tydelig kam mot sørøst. Fra Andretoppen ser du rett ned i Mørkholla; den store snøfylte gryta, Narviks klassiske offpistløype. Fortsett langs ryggen som vrir seg østover og opp mot varden ved toppen. 

Ned 1: Samme som Opp A. Fra Tredjetoppen ned til Andretoppen er det ikke så mye skikjøring, og fjellryggen kan ofte være avblåst og steinete. Fra Fagernestoppen kjører du ned i de merkede løypene mot venstre (sørvest) eller i offpisten til høyre (nordover), den nedfarten som kalles for Linken.