Våren 2020 blir tredje år hvor seilskuta Christian Radich og Fri Flyt samarbeider om å tilby unike ski og seil-toppturer. Tidligere har turene gått til Lyngsalpene og Sunnmørsalpene. Nytt i år er at Radich også tar turen til Lofoten.

– Vi er glade for samarbeidet med Fri Flyt og for alle de fornøyde deltagerne vi har hatt med oss. Det er viktig for Radich å komme med nye opplevelser og nye måter å reise på, og vi ser at tilbudet er populært blant mange forskjellige aldersgrupper. Det er kanskje litt sånn at «båtfolk» og «skifolk» er litt egne stammesamfunn. Det er utvilsomt mange som er godt innenfor begge interessene, men ved å kombinere ski og seil på denne måten tror jeg vi kan åpne øynene for de store opplevelsene både til lands og til vanns, sier Ida Rosenvinge, markedssjef for stiftelsen Christian Radich. 

Annonse

Selv om det er godt over et halvt år igjen til turene, er det allerede nå klart for billettslipp. Tirsdag 3. september kommer billettene ut for salg på de fire toktene som er planlagt for 2020. Godt over 100 personer har meldt seg på forhåndssalget, som er tilgjengelig fra fredag 30. august for de som melder seg på via nettsiden friflyttur.no.

Vårens skiturer med Christian Radich:

  • 3. april - 7. april Sunnmørsalpene. Avreise fra Ålesund.
  • 15. april - 19. april Lofoten. Avreise fra Harstad/ Evenes.
  • 24. april - 28. april Lyngen - tokt 1. Avreise fra Tromsø
  • 29. april - 3. mai Lyngen - tokt 2. Avreise fra Tromsø
Foto: Henrik Ulleland