Det var i helga at skigymnas-trener Svein Olav Lien og skikjører Sondre Loftsgarden tok turen til Haukelifjell for kjøring i sol og sommersnø. Ved Svandalsflonatunnelen, den siste tunellen før det bikker ned mot Røldal, bygde de et svært hopp.

– Vinteren på Haukelifjell er ikke over, og mulighetene for god og leken skikjøring er veldig mange. Det er også mange av de faste toppturalternativene, men om du er ute etter å leke mer enn å slite, er alternativene enda flere. Halve opplevelsen med Haukelifjell på denne tiden er å stoppe mellom Vågslid og RØldal for å se og diskutere alternativene for dagen, sier Lien til Fri Flyt.

Annonse

I bildene, som du kan se i galleriet nedenfor, kan du se kickeren gutta bygde. Han understreker også viktigheten av å passe seg i sola.

– Er dere veldig gode kompiser smører dere hverandre med solkrem på ryggen. Selv ser jeg ut som et verdenskart, fordi Sondre (Loftsgarden red.anm.) var redd for hva nysgjerrige bilister som passerer skulle mene. Selv sier han bare at jeg er geitebondebrun.

Se bilder fra kickeren her: