Hvis du er så heldig at du skal til øyriket på Camp Lofoten eller bare på en påsketur eller en annen tur før sommeren, bør du ta turen innom Kabelvåg Hotell og Bacalao i Svolvær.

Espen Mortensen stiller ut sine skibilder fra Lofoten. Det er en serie med toppturbilder med den fantastiske naturen i Lofoten som kulisser. Det er utstilt 18 bilder i stort format, fra 60x90cm til 1x2,4meter. Det er i tillegg laget en postkortserie fra utstillingen.

Bildene kan ses på www.esmo.foto.no.

Om fotografen

Espen Mortensen er en 35-åring fra Bodø, som har bodd de siste 8 årene i Kabelvåg. Han jobber nå som landsbytannlege i Svolvær, og er med i et aktivt turmiljø i Lofoten.

Under studiene har han jobbet som frilans-fotograf for en rekke ulike medier. I tillegg til Fri Flyt, har bildene hans vært brukt hos blant annet Vi Menn, Aftenposten, Dagbladet, Bergens Tidende, BA og en rekke turistkataloger for ulike destinasjoner i Norge.

Han hadde separatutstillingen ”Pura Vida” i 2002-2003 med motiver fra Cuba og Guatemala. Denne var utstilt ved Fotografiens hus i Oslo, Driv i Tromsø, Min plass i Bodø og ved Kafe Fabel i Kabelvåg.