Oppdatert 8. desember: High Camp Turtagrø er nå utsolgt.

– Nå håper jeg virkelig at vi kan gjennomføre High Camp etter to års pause. Vi legger ut 450 billetter, og vi satser på å gjenskape den gode High Camp-stemninga etter to år uten, sier prosjektleder og festivalsjef i Fri Flyt, Lisa Kvålshaugen Bjærum.

5.-8. mai i 2022 arrangeres High Camp på Turtagrø for første gang siden 2019. I 2020 ble det riktig nok arrangert en digital utgave.

Her får du tips til enkle og fine toppturer i Jotunheimen.

Mandag klokken 10.00 starter altså billettsalget til den tradisjonsrike toppturfestivalen i Hurrungane.

Utviklingen i koronakrisen den siste tiden har ført til nye retningslinjer, men Kvålshaugen Bjærum tror og håper Turtagrø-festivalen vil kunne bli gjennomført som normalt.

– Det er såpass lenge til High Camp at vi har troa på å gjennomføre som normalt. For øvrig vil vi gi full refusjon på festivalpass og guidede turer dersom vi må avlyse igjen.

– Men i og med at myndighetene har gitt en lovnad om en boosterdose til alle over 18 år før påske, så føler jeg at vi er rimelig godt skodd mot en normal festival i mai.

Det blir også, som tidligere, guidede turer du kan melde deg på. I år blir det også toppturkurs for viderekommende.

Billettsalget foregår i Fri Flyts nettbutikk. Det blir arrangert to High Camper til neste år - da også en på Vatnahalsen.