Torsdag denne uken ble Virtuell High Camp arrangert for første gang i Fri Flyts livestudio i Sandakerveien i Oslo, etter at High Camp Turtagrø ble avlyst på grunn av koronakrisen. Dermed er foredragene flyttet, og gjort om til en nettversjon.

Torsdag gjestet blant annet skiproff Stian Hagen og Norges fremste skredekspert Markus Landrø studio via videolink, mens Nikolai Schirmer og Andreas Køhn var blant gjestene fredag.

Annonse

Lørdag skjer følgende: Skiproff og skiguidestudent Asbjørn Eggebø Næss er fast inventar på High Camp og blir nå med oss fra hjemmekontoret. Vi snakker også med Linn Cecilie Mæhlum og Sofie, som er på Turtagrø, om hvordan det er på det legendariske hotellet denne våren.  

Deretter kommer kveldens store høydepunkt: Livequiz med legenden Jon Håvard Strømsnes.

Programledere er Fri Flyt-redaktør Henning Reinton og prosjektleder i Fri Flyt, Lisa Kvålshaugen Bjærum. De sitter igjen klare klokken 18.00 for å sende direkte. Programmet varer om lag en time.

Billetter kjøper du gjennom Fri Flyt Bestill. En dag koster 99 kroner. Når du kjøper billett får du også link til direktesendingen.