– Dagsformen var dårlig i dag. Jeg hadde tunge bein fra start og verken krefter eller vilje til å presse særlig hardt, sier Hans-Inge Klette. 

Han ble nummer 15 i U23-klassen på dagens vertikal konkurranse. Lørdag gikk Klette inn til sjetteplass i den individuelle konkurransen. 

Landslagskollega Vegard Øie åpnet sterkt, men tapte litt mot konkurrentene utover i rennet og var i mål på 26.plass, drøyt to minutter bak vinneren Robert Antonioli fra Italia på dagens vertikal i menn senior. Han ble nummer 27 i den individuelle konkurransen på lørdag.

Helgas verdenscuprunde gikk i La Masana i Andorra, på 2300 meter over havet. Klette melder om fine forhold i løypa, men både han og landslagskollega Vegard Øie slet med høyden

I tillegg til høyden har Øie også vært plaget med sjukdom siden den første verdenscuprunden, som gikk helga før jul. Han hadde derfor beskjedne forventninger i forkant av helgas verdenscuprunde. 

– Jeg fikk en god start på vertikalrennet, men jeg merket at jeg mangler hardøktene som skal til for å kunne gå skikkelig fort. Det har vært dårlig kvalitet på treninga helt siden forrige verdenscup og jeg har ikke det siste giret, sier Øie. 

Topp 3 vertikal menn senior 
1. Robert Antonioli, Italia, 26:36
2. Remi Bonnet, Sveits, 26:48
3. Werner Marti, Sveits, 26:58
--
26. Vegard Øie, Norge, 28:48

Topp 3 vertikal menn U23 
1. Davide Magnini, Italia, 27:10 
2. Thibault Anselmet, Frankrike, 28:05
3. Nicolo Ernesto Canclini, Italia, 28:05
--
15. Hans-Inge Klette, Norge, 30:30

Fullstendige resultater alle klasser 

Neste runde i verdenscupen går i Tyskland helga 7. til 9.  februar, og både Klette og Øie skal gå der.