– Årets 17. mai-tog gikk ned den fantastiske flanken på Skålatårnet, med pudder øverst og deilig sløsj nederst. Vi var ekstase, sier festivalsjef på Floven Randonee Fesitval, Tommy Aslaksen.

For skifestivalen på Folven i Stryn ble det som kan kalles en suksess. Festivalen startet 14. mai, og ble avsluttet på nasjonaldagen. Ifølge Aslaksen var det 70 deltakere på campen, som ble avsluttet med overnatting i Skålatårnet fram til 17. mai. Der var 15 av deltakerne med, hvor samtlige bar flagget med seg til topps.

Annonse

Se bildegalleri nedenfor. 

(Artikkelen fortsetter under bildet)

DSC00099
DSC00099

EKSTASE: Deltakerne var i ekstase, sier festivalsjefen. Foto: Tommy Aslaksen 

Der fikk de upåklagelig vær.

– Turen gikk opp i shorts, sier Aslaksen.

Tidligere samme uke var toppturkunnskaper og læring i fokus.

– Det var sju aktiviteter med skredkurs, toppturkurs, brattkjøringskurs og fire turer hver dag. De fleste fikk sine ønsker oppfylt, sier Aslaksen, og fortsetter:

– Ole Morten Hestetun, Martin Haugland og Siv Kristoffersen ga de lengste opplevelsene til deltagerne med 10 timers skredkurs, og tur fra Svartebarskaredt, over til sommerskisenteret, nuken og ned Videseterrenna som ble nok en 10 timers opplevelse. Fred Syvertsen hadde sitt tradisjonelle Brattkjøringskurs. På begge turene fikk deltagerne kjent litt på sine marginer.