– Lørdagens hovedkonkurranse ble gjennomført under tøffe forhold, med generelt skredfarlige forhold i regionen og opp til 28 m/s vind ved høyeste punkt på løypa ved slutten av konkurransen. Grunnet god jobbing med endringer i trasevalg og løypetråkking ble det likevel en god konkurranse og alle deltakere var meget fornøyde, sier arrangør Micke Af Ekenstam til Fri Flyt.

I helga ble konkurransen Narvik Rando avholdt. Tidligere ble det kjent at arrangementet skulle gjøre et samarbeid med Safe Passions, minnefondet til Andreas Fransson. I tillegg holdt Marius Opdahl Larsen og Magnus Lindor Strand, lokale tindevegledere, foredrag.

Det ble med andre fokus på sikkerhet under konkurransen, som altså ble nødt til å legge om traseene for å sikre en sikker gjennomføring.

– For deltakerne i trimklassen var det lagt inn momenter på søk med sender/mottaker og søkestang samt utgraving av skredtatte, sier Ekenstam.

Det var forøvrig Ole Bjørn Forsgren Kanstad som vant herrenes klasse, mens  Jenny Råghall tok seieren i kvinneklassen. Se fullstendige resultatlister her:

Resultatliste Narvik Rando 2017 - individuell
Resultatliste Narvik Rando 2017 - individuell
Resultatliste Narvik Rando 2017 - vertikal
Resultatliste Narvik Rando 2017 - vertikal