BESKRIVELSE

Bukse i Gore-Tex Pro. Fleeceliner rundt midjen på innside. Avtagbar bib. Separat glidelås til bib – må zippe to glidelåser for å få på buksa når du bruker den. Avtagbare, justerbare bukseseler med strech.

LES OGSÅ: Sweet solgt

Avtagbart strechbelte på utsida av buksa. To små lommer på biben. Skrå sidelommer på kne med glidelås – klassisk Sweet. I følge Sweet er disse flyttet oppover i forhold til vår testmodell. Lufting via glidelås fra hoftekam og ned. Gjennomsnittlig beskyttelsespanel på bukseinnsiden. Snøgamasj med silikonliner og glidelås.

Bukse som synes i landskapet. Noe tung + endel tekniske finesser trekker helhetsintrykket noe ned. 

I BRUK

Ganske romslig bukse. Enda en bukse som helgarderer med belte og seler. Skråstilte lommer på lårene er ikke særlig heldig – ting har en tendens til å pakke seg i bunn og det føles ubehagelig over knærne. De må være flyttet vesentlig opp om det skal være til noen hjelp.

LES OGSÅ: Muggeruds nye stæsj

De skrå lommene fører også til at buksa mister noe av formen hvis man har noe i lomma og lufter samtidig. Komforten er OK, men buksa virker litt seig og drar litt over knærne. Noe tung – kanskje kunne man spart endel vekt på den tungvinte bib-løsningen. Gore-Tex Pro er et trygt valg, men buksa oppleves noe seig å gå med. 

Pris: 4999,-

Se hele buksa her:

sweethoy