FAKTA

2900 kroner
Vekt: 427 gram
Schoeller: Polyester, polyamid, elastan og merinoull.
www.ortovox.com

skala
7/10

Teknisk: Col Becchei er uten bukseseler, belte, lufting, forsterkninger og innvendige snølåser. Men du kan justere buksebeina med glidelås. På innsiden er buksa fôret med merinoull, som skal gi både varme og komfort. Ortovox leverer testens letteste bukser, og Col Becchei veier nest minst av alle. Både vekten, den litt tettsittende passformen og detaljnivået antyder at den er laget for raske turer til fjells.  

I bruk: At buksa er minimalistisk merkes fort – her er vekta lav og detaljene få. Col Becchei gir ikke god nok værbeskyttelse til å egne seg for høyfjellet vinterstid, blant annet fordi den er testens minst vindtette bukse, og særlig mye varme gir den ikke. Men samtidig er komforten suveren og pusteegenskapene svært gode, slik at Col Becchei er godt egnet for høy intensitet. Siden buksa mangler innergamasjer går den relativt greit over kraftige skistøvler så lenge glidelåsen er åpen.

Konklusjon: Trenger du ei bukse for kjappe og gjerne lange turer i fint vær, er Ortovox Col Becchei er veldig godt valg.

VURDERING
PASSFORM
KOMFORT
VÆRBESKYTTELSE
TEKNISKE LØSNINGER
TOTAL