Her er et ekstra stykke stoff sydd inn i ryggen, og det frigjøres med en glidelås. Hvorfor? Jo, for å få jakka over sekken i stedet for sekken over jakka. Dette skal bidra til at sekken ikke sliter på det skjøre og lette Shakedry-materialet. Jakka har flere reflekser, både foran og på armene.

Den ekstra glidelåsen og ekstra materialet gjør at jakka ikke er testens letteste. Fordelen er at du holder innholdet i sekken tørt når regnskura kommer, men du får ikke tilgang til innholdet eller flaskene du eventuelt har på bærereimene uten å ta av jakka. Det føles litt rart å løpe med sekken inni jakka. Denne følelsen vil sikkert variere etter hvilken sekk du bruker, så det kan være lurt å ta med seg sekken i butikken for en test før du kjøper. Hetta er kinkig å betjene med ei hånd – glidelåsen må åpnes for å få hetta over hodet.

I bruk fungerer jakka veldig bra, Gore-Tex´en gir strålende beskyttelse mot været, og pusteegenskapene er svært gode. Luftinga på brystet er fin, men effekten blir nok litt redusert av bærereimene på sekken. Passformen virker gjennomtenkt, jakken er myk og behagelig å løpe med, og inspirerer til å gi gass.