Merke: Norrøna 29 flex1 shorts

Lett og komfortabel, men likevel brukandes når du tar en utepils på en funky bycafé, sykler i gjørme på fjellet, eller bader på stranda. Norrønas shorts fra 29-serien kan brukes til det meste, og den funker bra.

Shortsen har få, men veldig gode, detaljer. En enkel med velfungerende borrelås holder den sammen i livet, og flere lommer, alle med glidelås, sørger for at både lommebok, snus og mobiltelefon kan forvares trygt.  Shortsen sitter godt på, tillater alskens bevegelser, og den tørker fort.

Vi syns også shortsen ser veldig bra ut, og heldigvis (syns vi) har Norrøna i dette tilfellet valgt bort sterk kontrast mellom logo- og hovedfarge.

Man skal dog passe seg for å søle kaffe på shortsen, som fort får flekker. Og på grunn av det relativt tynne stoffet, tviler vi på at shortsen vil tåle langvarig røff bruk på fjellet (eller andre steder for den saks skyld). Men den markedsføres som et shorts som funker til det meste, og det gjør Norrøna helt rett i.

Prisen på 699 kroner er det heller ikke så mye å si på.

Shortsen har blitt brukt i alskens sommeraktiviteter denne sommeren, både fjellturer, campingliv, caféliv, sykling med mer. Hvis du driver med mye forskjellig er det egentlig ingen grunn til å ikke kjøpe Norrøna 29 flex 1 shorts. Hvis du trenger ei kortbukse vel og merke. Her får du en ypperlig kombinasjon av kult surfeaktig utseende og bredt bruksområde.

Terningkast: 5

Pluss:

  • Allsidig
  • God passform
  • Bra pris
  • Stilig

Minus:

  • Virker ikke voldsomt slitesterk
  • Får fort flekker

Pris: 699,-

Norrønas egen presentasjon av shortsen finner du her!