Merke: G3

Allerede nå er kanadiske G3 ute med noen av nyhetene sine for neste sesong – altså vinteren 2019/ 2020. Flere nyheter er på trappene, men det første de avslører er to nye skifeller. G3 Alpinist har for øvrig vært den mest solgte skifellen for topptur i Norge i flere år. Et knippe av denne sesongens skifeller finner du her!

Foreløpig er ingen av prisene klare for de nye fellene.

Les vår test av skifeller her!

Også Dynafit har sluppet et par nyheter for vinteren 2019/20. Les om den neste Hoji-støvelen og TLT 8-skoa her!

Minimist-felleneer laget i et seilduksmateriale, som skal gjøre dem både lettere og mindre i volum enn tidligere modeller. Ifølge G3 er de så kompakte at de får plass i lomma, selv om de er tilpassa forholdsvis store ski. Minimist har også et karbonsplint i tuppen, som skal forhindre at snø sniker seg under fellen og skaper trøbbel for limet. 

Minimist kommer i tre alternativer; Glide, Speed og Universal.

2019MinimistGlide_7794_TEAL_1
2019MinimistGlide_7794_TEAL_1

Minimist Glide.

Escapister en mer folkelig modell, som skal være hyggelig priset og hvor den store fordelen er at de relativt enkelt kan tilpasses nær sagt hva som helst. Blant annet fordi man lager tuppfestet selv, og dermed får akkurat den lengden på fellen man ønsker. Dette er for øvrig ikke noe nytt, men ifølge G3 er det mye enklere på denne modellen en hos konkurrentene.

Escapist kommer i to alternativer; Glide og Universal.

2019EscapistUniversal_7819_RED_1
2019EscapistUniversal_7819_RED_1

Escapist Universal.