Det har aldri vært så stor tilgang på bra skibriller. Punktum der altså, med dagens teknologi kan man finne ut hvilke fargenyanser man burde se når og på hvilket føre, noe som igjen fører til optimal skiopplevelse. Men veien til den optimale brillen med rett glass og rett passform er en lang og potensielt duggete reise. Her kommer noen gode reisetips.

Oakley Crowbar

Annonse

Når Crowbar-modellen kom ut i for en evighet siden, var det den feteste brillen i hele verden. Så mye har ikke verden endret seg, men her får du den med helt moderne Prizm Snow Rose glass for å håndtere flatt lys best mulig.

1 280 kroner

Oakley_Crowbar

Smith I/O MAG

Videreutviklingen av I/07 brillen har landet, her kan du fortsatt bytte linse lett og kjapt men med mindre dugg og ny look.

2 225 kroner

 

smith IO _MAG_BLACK

Dragon NFX2 Chris Benchetler

Med Benchetler sin egen kunst på reimen er det fort gjort at dette er noen av de feteste brillene på markedet . En moderne goggle der du lett bytter mellom glassene.

2 559 kroner

dragon-nfx2-chris-benchetler

Anon M4 Cylindrical

Her får du mer enn først antatt, ikke nok med at du får med ekstra glass til brillene, du får også med en face-mask som passer perfekt. Anon mener også at dette er den brillen som har mest presis passform mellom goggle og hjelm på markedet. Verdt å sjekke ut.

299 dollar

anon_m4

Har du allerede goggles? Sjekk ut sekkeguiden!

Giro Ella

«Free your eyes» sier Giro om de nye glassene på skibrillene sine. Vivid er det nyeste de har kommet opp med og på papiret ser det svært så lovende ut. Ella er damemodellen men pust med magen, den kommer til menn også, den heter Axis.

1 999 kroner

Giro Ella Black Gold

Salomon XT One

Helt svarte goggles går aldri av moten, fordi derfor. Salomon sine briller er utstyrt med Carl Zeiss glass og en myk ramme som gjør at den skal passe de fleste.

1 400 kroner

salomon_XT-ONE

Spy Ace Phil Casabon

At det er promodellen til Phil Casabon gjør ikke akkurat modellen noe mindre fet, men med en moderne firkantet ramme og happy-lens-teknologi som skal gjøre deg mer stoka er det allerede et godt kjøp.

1 599 kroner

SPY_ACE_SPYPHILCASABON

Poc Cornea

En spesielt rask goggle med stort synsfelt, myk ramme og utriggere til stroppen for optimal passform.

2 000 kroner

poc-cornea