Fri Flyt er alltid stappfullt av godt stoff, og Fri Flyts nittisjette utgave er ikke noe unntak. Her er et lite utvalg av det du finner i nyeste uytgave av verdens beste skiblad:

Toppturuke i Jotunheimen: Vi har vært på flerdagerstur i Jotunheimen, og gått strålende toppturer med folk som Stian Hagen og Dave Rosenbarger. Leirvassbu viser seg som et utmerket utgangspunkt for moro på ski!

Annonse

Se bildegalleriet som opprinnelig ble laget for et foredrag til High Camp Turtagrø forrige vinter:

Framtidshåpene: Johan Berg og Øystein Bråten er sentrale i framtida til norsk jibbing, Vi har tatt en prat med gutta som kan ta OL-gull i 2014.

På tur med Fjord Visjon: Bli med bak kulissene på Oppdrag Nord-Norge, og se de fantastiske bildene fra innspillinga av det superpopulære TV-programmet.

Flaskehalsen: Fri Flyts ansvarlige redaktør tok med seg kompisen Jørgen Aamot på tur i Hemsedal, og fikk skremt seg selv i ei stupbratt renne i Hydalen.

Finale Ligure: Dette er vårparadiset for deg som er lei av ski, og heller vil trille avgårde med feite dekk på smale stier.

Surf på Lombok: Fri Flyts super-frilanser Thomas Kleiven flyktet fra hordene på Bali til fordel for naboøya Lombok - og kom hjem med en fet reportasje, nydelige bilder og et par nye surfetriks på innerlomma.

Haute Route mot alle odds: Med god hjelp av en vilje av stål kom Karina Hollekim seg gjennom den legendariske ruta Haute Route fra Chamonix til Zermatt. Vi gir deg historien! 

POV-test: Vi har testa de fire mest populære POV-kameraene (hjelmkameraene) på markedet, slik at du slipper å lure på hva du skal velge når du skal dokumentere vårens toppturer og sommerens strabaser fra pannebrasken. 

Dette er bare litt av alt du finner i nyeste utgave av Fri Flyt! I tillegg får du Kim Boberg om stil, Tor Olav Naalsund om topptur i gamledager, et knippe fjellguider om vårsnø, Magnus Solheim om Stjernestatus og Snik, skimaker Endre Hals om sitt nye skimerke, Terje Dybdahl fra Betsafe om odds på frikjøring, og masse annet godt stoff!