– Hva gjør du i sommer?

– Skal jobbe på sagafjord hotell på Sunnmøre, skal potensielt til Huckfest om Trygg Lindkjølen er flink nok til å overtale meg.

– Det var 32 grader i mai, og Strynefestivalen er over. Trenger vi mer sommer, egentlig? Hva skal man isåfall bruke den til?

– Vi trenger selvsagt mer sommer, sommeren burde brukes til å kjøre rundt i en to-seter uten tak. Pluss bading, mer baklengsstup mer damer.

Halla damer! #SRS #ultrastar #kaktus (v)@benjaminforthun

Et innlegg delt av Nate Napalm (@nikolainygaard)

– Hva er den smudeste sommerjobben du har hatt og hvorfor?

– Sagafjord hotell fordi det er plassert i verdens vakreste omgivelser. Når man ser ut av vinduet og spotter Slogen og Saksa over fjorden hvert 5. Minutt føles det ikke som en jobb.

– Hvem ser best ut i baris, du eller Trygg Lindkjølen?

– Det må nok bli Sigurd Løvfall, eller kanskje Sondre Loftsgarden. Sondre er jo nesten like pen som søsteren.

– Hva finner man ikke på instagram, men som hadde fortjent å bli sett?

– Tissen min haha! men ikke skriv det. Skriv ”virkeligheten”. 

– Hvem eller hva skal vi se opp for neste år?

– Se opp for kjønnssykdommer, bruk kondom.

– Om du kunne gitt et tips til 10 år gamle deg selv. Hva ville det vært?

– Haha tror ikke 10 år gamle meg hadde brydd seg om mye annet enn LEGO og snowboard, kan ikke være uenig i de livsvalgene der akkurat. Tror kanskje jeg akkurat hadde fått mitt første kyss, Viktoria. Fortsatt søt.

– Hvordan liker du isen din?

– Friskis eller Lollipop.

– Hva var det feteste du gjorde i vinter?

– Oooh, vanskelig. Jeg har jo gjort så sykt mye kult i vinter. På ski må det bli hot laps i Solar Coaster med Vebjørn Enersen, uten ski kanskje The Brian Jonestown Massacre konserten i Portland, vill stemning!

– Hva er det feteste du skal gjøre neste år?

– Vet ikke enda. Noe jævlig kult. Det blir helt sykt, vi kommer tilbake til det. Fremtiden er lys.

– Kan du beskrive skisesongen din i år omtrent sånn du tror Donald Trump ville formulert seg?

Everything was tremendous, so good so great, (mye håndbevegelser), all of the snow, the best snow. Now that I’m friends with little rocket man, we will soon be skiing on Mars, you would’nt be skiing on Mars if that other guy won I’ll tell you that. Also I know the most prettiest of all the girls. Covfefe

SCHIRMER: I vinter lagde Nikolai Schirmer en episode om bobil-livet til Nikolai Nygaard og Vebjørn Enersen. Den får du sett her.

– Hva er historien bak bak Smart Roadsteren??

– Gjorde det samme som når jeg var 18, gikk inn på finn, trykte av bakhjulstrekk, kabriolet, pris-lav-høy, og kjøpte den første og beste. De siste to ukene har jeg kjørt 2000 kilometer og 1800 av de er uten tak. Det er så fett.

– Velg en historie fra canadaturen du kan fortelle på 30 sekund, få høre.

– Off, det er mange å ta av, men etter at en skikjører som hadde tilbrakt en vinter i Whistler tidligere tipset oss om at det å snike seg inn på spaavdelingen på et vist hotell var en enkel sak, ble parkeringsplasslivet en langt rensligere opplevelse.

– Noe mer?

– SRS for alltid. <3ultrastar<3