– Jeg er veldig fornøyd og vet samtidig at jeg kan forbedre ytterligere på triksene mine. Coursen her nede i New Zealand passet meg perfekt og det var sykt gøy å kjøre i dag. Nå gleder jeg meg bare til å trene videre og en spennende sesong, sier Tiril.

Solid run

Annonse

Kanadiske Dara Howell ble nummer to, og tyske Lisa Zimmermann tok tredjeplassen. Landslagssjef Christopher Frankum var storfornøyd med sin største stjerne etter seieren natt til søndag. Tiril sikra seieren med dette runnet: Railslide til 180 av første rail, switch på downrailen, 450 av shootouten, venstre 5 mute, sw høyre 9 tail og høyre 9 tail.

– Det er første gang Tiril i det hele tatt prøver disse triksene etter hverandre i konkurransesammenheng, melder Frankum.

God bekreftelse

– Jeg kunne ikke fått en bedre sesongstart. Målet var selvfølgelig å vinne!! Setter to gode og solide run og bli fornøyd med egen prestasjon. Dette gir meg veldig mye motivasjon til å kjøre på å trene beinhardt fremover. Jeg gleder meg til å komme ordentlig igang med vintersesongen og det var deilig å få en bekreftelse på at alt det harde arbeid jeg har lagt ned i sommer var riktig, sier Tiril.

PK Hunder ble best av de tre norske gutta som nådde finalen. Johan Berg ble nummer 10 og Øystein bråten nummer 13. Nick Goepper vant foran James Woods og Russ Henshaw.

Komplette resultatlister for gutta finner du her, og for jentene her!

Trykk på bildene under for å se film med de beste i hver konkurranse. Jentene først:

Så gutta: