Boka er skrevet av Ida Sollie (27), som er tidenes yngste toppturbokforfatter og den første kvinnelige. Sørvestlandet har en tendens til å havne i skyggen av toppturområdene på Nordvestlandet og Nord-Norge, men også lenger sør kan du kjøre ski fra spisse tinder og ned til havet. Toppturer i sørvest er den første detaljerte og lettfattelig guideboka som viser frem disse opplevelsene.

– Dette er boka for alle som liker å stå på ski. Dessuten ønsker jeg at folk skal få øynene opp for de flotte og varierte mulighetene i Hunnedalen og Sirdal. Utpå vårparten går det fint an å ta seg en topptur der etter arbeidstid, sier forfatter Ida Sollie.

Annonse

UNG DEBUTANT: Ida Sollie er den yngste toppturbok-forfatteren noensinne.

Rosendal har de spisse tindene og den vakre fjordutsikten. Hunnedalen har spennende snørenner bare en drøy times kjøring fra Stavanger. Røldal har de største snømengdene i Norge. Haukeli er høyfjellsområdet der øst møter vest. I boka Toppturer i sørvest er alle disse områdene beskrevet på en måte som gjør at skientusiaster på alle nivåer kan finne sin drømmetur. I boka er hver tur beskrevet med startsted, rutevalg og sikkerhetsinformasjon. Rutene er tegnet inn på oversiktsbilder og på kart. Boka er gjennomillustrert med flotte ski- og landskapsbilder.

Toppturer i sørvest kjøper du på ffshop.no!

NY GUIDEBOK: Toppturer i sørvest gis ut av Fri Flyt-forlaget.