Slopestylelandslaget kommer neste uke for treningssamling på Skeikampen, men løypa de skal trene i står klar for hvem som helst allerede lørdag morgen.

– Vi åpner ei hel parklinje fra toppen av fireseter´n, og den er klar fra lørdag morgen, sier driftssjef Rune Slåsletten til Fri Flyt.

Annonse

Ni elementer

Parkbyggerne er i full gang med linja nå, og det e rikke 100% klart hvor mange, og hvilke, elementer som kommer på plass, men to hopp, inkludert et av den svære typen, og minst seks rails og bokser er sikkert.

– Vi bygger et stort hopp, slik vi hadde til landslaget i fjor. Dette får flate på rundt femten meter. I tillegg lager vi ett mindre hopp, setter opp seks rails og forhåpentligvis noen bokser, sier Slåsletten.

– Masse snø

Skeikampen hadde gode snøleggingsforhold mesteparten av forrige uke og selv om det ble noen dager sist helg uten snøkanoner i aksjon, så har snøspruten stått på Skeikampen de siste dagene.

– I tillegg til parken har vi to kilometer med vanlig løype, sier driftssjefen, som ikke kjenner seg igjen i E24-oppslaget som forteller om snømangel i norske alpinanlegg.

– Her er det full vinter og strålende forhold, sier Slåsletten.

Stengt ukedagene

Heisene stenger igjen på mandag, da skal freeskilandslaget ha samling, og anlegget blir stengt for ordinære gjester.  I helgene er det åpent som normalt, og fra lørdag 30. november vil Skeikampen kjøre heisene hver dag. 

Også Vierli åpner i helga, les mer om det her!